Home   Descarcă formular 2%

Descarcă formular 2%

2% pentru Fundaţia „S.O.S pentru burtică”
Conform legislaţiei, persoanele fizice care realizează venituri din salarii și din pensii au posibilitatea de a redirecţiona către un ONG 2% din impozitul pe venit.

Atenţie!
Redirecţionarea celor 2% este GRATUITĂ. Suma redirecţionată nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci este în esenţă o parte a bugetului de stat, care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către sectorul neguvernamental.

Important!
Termenul limită de depunere a formularului este 15 martie 2020!

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit către „S.O.S. pentru burtică” şi ajută-ne să sprijinim pentru al 11-lea an consecutiv elevii de la Valea Gardului şi Poiana Copăceni!
Pentru direcţionarea a 2% din impozitul pe venit către FUNDAŢIA „S.O.S pentru burtică”, nu trebuie efectuate cheltuieli suplimentare!

Procedura de redirecţionare este simplă:
• Completează formularul 230 cu datele personale, semnează-l şi depune-l direct la Administrația Financiară (personal sau prin poștă, cu confirmare de primire) sau electronic, prin intermediul Spațiului Privat Virtual de pe site-ul ANAF (mai multe informații se găsesc pe site-ul www.anaf.ro).
sau
Completează formularul 230 cu datele personale, semnează-l şi trimite-l către noi până cel târziu 1 martie – Fundaţia S.O.S. pentru burtică, Str. Ştefan cel Mare, nr. 38- 40,
oraş Vălenii de Munte, jud Prahova, persoană de contact Adina Achim.

Fundația „S.O.S pentru burtică” îți mulțumește pentru implicare și bunăvoință!

Descarcă formularul 230

Pentru vizualizarea fișierelor PDF descărcați gratuit Adobe Reader de la adobe.com.
Get Adobe Reader