Home   Proiecte   Proiecte 2011

Proiecte 2011

Un nou an școlar, un nou început!

IMG_2665(21.09.11).jpgȘi la începutul acestui an școlar i-am condus pe cei mici către grădiniță și școală! Programul „S.O.S. pentru burtică” continuă cu o masă caldă acordată zilnic celor 106 preșcolari și școlari de la Valea Gardului și cu pachețele de mâncare pentru copiii ce învață la școala Miulești din orașul Vălenii de Munte.

IMG_2674(21.09.11).jpg

Acest lucru este posibil numai cu ajutorul persoanelor implicate în proiect! Mulțumim tuturor!
Le urăm succes celor mici și note cât mai bune!

 

Mulţumim Sport Evolution Group

Pentru fundaţia noastră, noul an a început cu veşti minunate! Buna desfăşurare a programului „S.O.S. pentru burtică” este posibilă şi datorită sponsorizării oferite de către Sport Evolution Group. Aceştia au fost alături de noi încă de la început, susţinând acest proiect cu mult entuziasm şi încredere.

„Un Paşte pentru fiecare“
paste2011.jpg
Şi în acest an Fundaţia „S.O.S pentru burtică” a reuşit, alături de compania Rădăcini Motors, să împartă pachete cu mâncare familiilor nevoiaşe din zona Valea Gardului, Vălenii de Munte. Sperăm ca această mare sărbătoare să fi fost un motiv de bucurie şi linişte pentru noi toţi!
Mulţumim cu această ocazie companiei Rădăcini Motors !

 

Mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea expoziției fotografice „Through the Lenses of Expat Women”

Organizată de un grup de fotografe amatoare, expoziția prezintă o nouă și împrospătată perspectivă asupra României. Unite de pasiunea pentru fotografie, aceste 38 de femei, cu o pregătire profesională total diferită, au 20 de naționalități.
Motivul acestui proiect este strângerea de fonduri. Toate fondurile strânse din vânzarea fotografiilor și albumului vor fi donate organizațiilor caritabile în care fotografele sunt implicate aici în România.
Fundația „S.O.S pentru burtică” este una din norocoasele organizații ce a primit o parte din aceste fonduri, urmând ca acestea să fie alocate proiectului nostru principal, „SOS pentru burtică”!