Home   Proiecte   Proiecte 2012

Proiecte 2012

Moș Crăciun sosește!

Pentru o parte din copiii de la Școala Nr. 2, Vălenii de Munte, Moș Crăciun a sosit deja!

Și acest lucru a fost posibil cu ajutorul Magazinului Real Hypermarket  din Ploiești.  La invitația acestor oameni minunați, ne-am mobilizat și am pornit la drum să îi colindăm! Chivăran Com. ne-a pus la dispoziție un microbuz pentru a putea ajunge în siguranță la Moș Crăciun :)!

Copiii au fost extrem de încântați când au văzut cadourile pregătite și dăruite chiar de Moș Crăciun!

Cei mici au încercat să îl recompenseze pe Moș  și de aceea s-au pregătit și au  făcut special pentru el diverse ornamente pentru brăduțul din Real!

Mulțumim Real Hipermarket!

 

Crăciun Fericit vă urăm din tot sufletul!

 


Putem să ne mândrim că și în acest nou început de an școlar suntem alături de cei mici.

Astfel, zilnic, în timpul programului de studiu de la Gradiniţa Nr. 3, Şcoala Generală Nr. 2 și Școala Miulești din Vălenii de Munte (zona Valea Gardului) le oferim celor mici o masă care să îi poată ajuta a fi receptivi, dornici de a acumula noi cunoştinţe şi de a valorifica beneficiile oferite de şcoală.

Cei 86 de copii din zona Valea Gardului – oraş Vălenii de Munte (Şcoala Nr. 2, Grădiniţa Nr. 3) primesc zilnic o porție de mâncare caldă la prânz!

De asemenea, proiectul „SOS pentru burtică” este continuat și la Școala Miulești din Vălenii de Munte! Aici, 66 de copii primesc zilnic, în timpul școlii, pachețele cu mâncare la prânz.

Un grup mărinimos de voluntari ne-a ajutat să pregătim copiilor de la Valea Gardului materialele didactice necesare unui început de an!

Mulțumim tuturor celor ce ne susțin!