Home   Proiecte   Proiecte 2015

Proiecte 2015

“Polonia într-un desen”

Fundaţia “S.O.S pentru burtică” încearcă permanent să le ofere copiilor care beneficiază de acţiunile sale încrederea în şansele lor de a învăţa. De aceea, pe lângă asigurarea zilnică a pacheţelului de mâncare, ne-am propus să îi susţinem pe elevi în proiecte de dezvoltare personală şi intelectuală, încurajându-le abilităţile, creativitatea, imaginaţia.

În luna octombrie 2015, elevii de la Școala Gimnazială Poiana Copăceni şi Şcoala Gimnazială nr. 2, Valea Gardului au participat la concursul “Polonia într-un desen”, organizat de Ambasada Republicii Polone la Bucureşti.
Concursul s-a desfăşurat în şcolile primare şi gimnaziale din România şi a constat în realizarea unui lucrări de artă plastică pe tema “Polonia într-un desen”.

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că elevii de la Școala Gimnazială Poiana Copăceni şi Şcoala Gimnazială nr. 2 Valea Gardului au participat cu entuziasm la acest concurs şi au obţinut rezultate foarte bune:
Premiul I – tabletă: Dragomir Elena – Aida – Andreea ( 6 ani) – Şcoala Poiana Copăceni.
Menţiune: Apostol N. Florin (clasa IV) – Şcoala Primară nr. 2, Valea Gardului.

Din Juriul de evaluare au făcut parte parte membri ai Ambasadei Republicii Polone la Bucureşti, iar preşedintele Juriului a fost Ambasadorul Republicii Polone la Bucureşti.

Pentru ca bucuria copiilor să fie deplină Fundaţia “S.O.S. pentru burtică” s-a implicat în organizarea deplasării la Bucureşti a celor 11 elevi participanţi pentru înmânarea premiilor, participarea la o întâlnire cu domnul Ambasador şi vizitarea Ambasadei.

12

 

 

 

 

 

Mulţumim celor care ne-au ajutat să facem posibilă această experienţă şi să putem răsplăti eforturile şi rezultatele elevilor care fac parte din proiectul “S.O.S pentru burtică”!

Felicitări pentru reuşită tuturor elevilor care au participat la concurs!

 

 

S.O.S. pentru burtică în anul şcolar 2015-2016

În anul şcolar 2015-2016, proiectul demarat de Fundaţia “S.O.S pentru burtică”, constând în servirea zilnică unui pacheţel de mâncare, continuă.

De la data de 14 septembrie 2015, am reuşit datorită ajutorului pe care îl primim din partea dumneavoastră să asigurăm pacheţele de mâncare (constând în mese calde şi sandvişuri) pentru 198 de preşcolari şi şcolari, care sunt înscrişi la Școala Gimnazială Poiana Copăceni, Şcoala Gimnazială nr. 2 Valea Gardului şi Grădiniţa Valea Gardului.

Copiii primesc cu mare deschidere iniţiativa noastră, iar acest lucru ne motivează să căutăm permanent modalităţi de susţinere a acestui program.

Le mulţumim celor care fac posibilă continuarea programului “S.O.S pentru burtică” în acest an şcolar!

Împreună putem contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de trai pentru copiii care provin din familii fără posibilităţi materiale. Implică-te şi tu activităţile derulate de Fundaţia “S.O.S pentru burtică”!

 

Mulțumim, KLEVEK GROUP, pentru sponsorizarea oferită!
Anul 2015 continuă cu vești minunate! Datorită sponsorizării primite din partea KLEVEK GROUP, vom putea oferi 3 714 porții de mâncare celor 190 de elevi din zonele Valea Gardului și Poiana Copăceni, ceea ce înseamnă asigurarea meselor calde pe parcursul a 4 săptămâni de școală!

KLEVEK GROUP, mulțumim din suflet că ați făcut posibil acest lucru!

 

Mulțumim, IWA, pentru sponsorizarea oferită!

La începutul anului școlar 2014-2015, datorită sponsorizării oferite de către Asociația Internațională a Femeilor din București (IWA), am reușit să echipăm 4 unități de învățământ (Școala Gimnazială Gura Vitioarei; Școala Gimnazială Poiana Copăceni; Școala Gimnazială Bughea de Jos și Școala Primară Făget – clasele pregătitoare) din județul Prahova cu următoarele dotări:
– 4 laptopuri;
– 4 videoproiectoare;
– 4 ecrane de proiecție.

Mulţumim, IWA, că ați făcut posibil acest lucru!

 

Mulțumim, TELEKOM ROMANIA, pentru sponsorizarea oferită!
Anul 2015 a sosit cu vești minunate pentru Fundația „S.O.S pentru burtică!”! Datorită sponsorizării în valoare de 5000 euro, oferite de către TELEKOM ROMANIA MOBILE COMMUNICATIONS S.A., vom putea oferi 6 270 de porții de mâncare celor 190 de elevi din zona Valea Gardului (Şcoala Nr. 2, Grădiniţa Nr. 3) și Poiana Copăceni, ceea ce înseamnă asigurarea unor mese calde pe parcursul a 7 săptămâni de școală!

TELEKOM ROMÂNIA, micuții doresc să vă mulțumească că le-ați fost alături, făcând posibil acest lucru!

DSC_0211DSC_0206DSC_0167DSC_0214

 

 

 

 

 

Mulțumim familiei Kołodziejczyk  pentru sponsorizarea oferită!

Cu ajutorul familiei familiei Kołodziejczyk, am reușit să oferim un laptop Școlii Nr. 2 – Valea Gardului.

Copiii vă mulțumesc din suflet pentru că le-ați oferit această oportunitate!

DSC_0221  DSC_0226DSC_0224