Home   Proiecte   Proiecte 2018

Proiecte 2018

Bucuria cărților la început de an școlar

Pentru elevii din Poiana Copăceni, începutul noului an școlar vine cu prieteni noi.
Multe cărți frumoase, pline de farmec și culoare, vor fi noi surse pentru a întreține imaginația bogată a copiilor și pentru a ajuta în permanenta lor căutare a frumosului și a necunoscutului. Ele se vor transforma în amintiri minunate, în legaturi cu tărâmuri noi, care abia așteaptă să fie explorate.
Mai mulți angajați ai Maspex Romania au donat peste 200 de volume, cu intenția de a aduce bucurie acestor copii, iar compania a asigurat şi găzduirea acestora în mai multe corpuri noi de bibliotecă.
Le dorim copiilor lectură plăcută!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încă un an şcolar a ajuns la final! În anul şcolar 2017-2018, Fundaţia S.O.S. pentru burtică a fost alături de preşcolarii şi şcolarii de la Valea Gardului şi Poiana Copăceni oferindu-le în fiecare zi de şcoală mâncare caldă sau sandvişuri absolut necesare pentru o dezvoltare sănătoasă, aceștia provenind din familii cu posibilităţile financiare foarte scăzute. La final de an şcolar, pentru a le răsplăti rezultatele şcolare, copiii au primit în cadrul festivităţii de închidere câte un cadou constând în produse Maspex România. Ne bucurăm că am reuşit să le oferim sprijinul nostru acestor elevi pe tot parcursul anului şcolar, oferindu-le în cadrul celui de-al 9 lea an al programului “S.O.S. pentru burtică” o masă pe care unii dintre ei nu o primesc acasă şi încurajându-i astfel să frecventeze zilnic cursurile şcolare. Vacanţă plăcută!