Home   Proiecte   Proiecte 2019

Proiecte 2019

La Valea Gardului și Poiana Copăceni, toți elevii au primit premii

Încheierea anului școlar 2018-2019 a fost marcată de festivități atât la Școala și Grădinița Valea Gardului, cât și la Școala Gimnazială de la Poaina Copăceni.

Respectând tradiția anilor anteriori, am fost alături de copii și i-am felicitat pentru rezultatele obținute în acest an. La finalul festivităților toți elevii au primit cadouri în produse acordate de compania Maspex Romania, căreia îi mulțumim pentru implicare.

Ne bucurăm că am reușit să fim sprijin pentru acești copii pe tot parcursul anului școlar 2018-2019 oferindu-le în fiecare zi o masă pe care unii dintre ei nu o primesc acasă şi încurajându-i astfel să frecventeze zilnic cursurile şcolare.

Pentru noi, Fundația S.O.S. pentru burtică, acesta este cel de-al 10 lea an în care susținem copiii din familii cu posibilităţi financiare foarte scăzute oferindu-le în fiecare zi de şcoală mâncare caldă sau sandvişuri absolut necesare pentru o dezvoltare sănătoasă.

Vă mulțumim tuturor celor care ne sunteți alături și vă reamintim că, anul acesta, termenul pentru redirecţionrea a 2% din impozitul pe venit este 31 iulie 2019!
Până la această dată, vă așteptăm cu drag să vă alăturați cauzei noastre astfel încât, și în anul școlar viitor, preșcolarii și școlarii de la Valea Gardului și Poiana Copăceni să beneficieze de ajutor.
Vacanţă plăcută!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tradiții de Paște pentru copiii de la Valea Gardului și Poiana Copăceni

Sărbătorile sunt însoțite de tradiții, de bucurie, dar și de mese îmbelșugate. Pentru că mulți dintre cei aproape 170 de copii care beneficiază în prezent de programul nostru, S.O.S. pentru burtică, nu au avut ocazia să se bucure acasă cu adevărat de tradițiile zilelor de sărbătoare, le-am oferit această bucurie la școală, în prima zi care a urmat vacanței de Paște.

Ouăle încondeiate sunt nelipsite de pe orice masa de Paște, așa că le-am oferit cu drag ocazia de a ciocni ouă roșii, dar și produse dulci care i-au bucurat foarte mult.

Pentru a le face copiilor această surpriză, am primit ajutorul S.C. Nialkotrans SRL, constand în produse dulci de patiserie.

Vă mulțumim, Nialkotrans SRL,  că ne-ați putut fi alături și că, împreună am reușit să le ducem celor mici pentru câteva clipe bucuria și liniștea zilelor de sărbătoare, așa cum ar trebui să se întâmple în fiecare casă!

Sponsorii acțiunii: Nialkotrans SRL, Maspex Romania SRL.