Home   Proiecte   Proiecte 2017

Proiecte 2017

Mulțumim, angajaţilor A&D Pharma şi Fundaţiei Sensiblu!

Ca urmare a unei strangeri de fonduri organizată de către angajaţii A&D PHARMA ŞI FUNDAŢIEI SENSIBLU, Fundaţia “SOS pentru burtică” a reuşit în luna aprilie 2017 să doneze alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte, jucarii, produse de igiena şi curăţenie pentru 12 familii numeroase din Valea Gardului şi Copăceni.
Familiile care au beneficiat de ajutor se confruntă cu mari probleme financiare şi au primit cu mare bucurie sprijinul acordat.
Mulţumim angajaţilor generoşi A&D PHARMA ŞI FUNDAŢIEI SENSIBLU în numele tuturor familiilor care au primit produse în cadrul acestei donaţii!

 

Primele cadouri de la Iepuraş pentru copiii de la Valea Gardului şi Copăceni

Copiii de la Grădiniţa şi Şcoala Primară Valea Gardului și de la Şcoala Gimnazială Poiana Copăceni au primit primele cadouri de la Iepuraş.
AEPADO Asociaţia Europeană Pentru Apărarea Drepturilor Omului (AEPADO) ne-a fost alături încă o dată şi, prin donaţia constând în jucării pentru cei mici, ne-a ajutat să aducem zâmbet pe feţele copiilor înainte de sărbătoarea Paştelui.
Fiecare copil a primit propria jucărie pentru acasă.
În plus, preşcolarii de la Grădiniţa Valea Gardului au, de acum, mai multe jucării pe care le vor putea folosi în timpul programului zilnic deoarece, şi cu această ocazie, am reuşit să le alocăm câteva dintre jocurile şi jucăriile primite pentru activităţile pe care aceştia le desfăşoară zilnic, în timpul programului.
Mulţumim foarte mult Fundaţiei AEPADO pentru donaţie!

În numele tuturor copiilor de la Fundaţia “S.O.S. pentru burtică”, vă urăm Paşte fericit!