Home   Proiecte   Proiecte 2020

Proiecte 2020

Pe 7 decembrie 2020, 20 de familii nevoiaşe din Copaceni şi Valea Gardului au primit, din partea Fundaţiei S.O.S. pentru burtică, pachete cu alimente de bază, produse pentru igiena personală dar şi dulciuri pentru cei mici. De asemenea, 6 copii din familiile cel mai greu încercate în această perioadă s-au bucurat să primească ghetuţe şi geci călduroase noi.

Ne bucurăm că exista oameni care îşi doresc la fel de mult ca şi noi să îi sprijine pe aceşti copii şi le mulţumim încă o dată sponsorilor pentru ajutorul oferit!

Mulţumim pentru ajutor companiei 3A Birotica!

Fundaţia “SOS pentru burtică” doreşte să mulţumească companiei 3A Birotica pentru sprijinul oferit:

• 190 de kit-uri ce conţin produse specifice pentru protecţia impotriva virusului Covid-19: dezinfectant de maini, şerveţele umede, săpun lichid, măşti protecţie

• rechizite pentru echiparea a 20 de ghiozdane

Aceste produse au ajuns la elevii Şcolii Gimnaziale Poiana Copaceni, elevii Şcolii Primare Valea Gardului, precum şi la preşcolarii de la Grădiniţa Valea Gardului.

Vă mulţumim încă o dată, în numele tuturor copiilor, pentru că ne sunteţi alături!


Pachete pentru familiile nevoiaşe

De ceva timp, ne obișnuim cu ideea că trăim vremuri altfel și învățăm, cu mic cu mare, să ne adaptăm schimbărilor din jurul nostru. Chiar şi în această perioadă, am desfăşurat acţiuni pentru a veni în sprijinul familiilor nevoiaşe, mergând direct în comunitate cu pachete cu alimente de baza dar şi dulciuri pentru cei mici. Mulțumim sponsorilor care ne-au fost alături și de această dată!

Multe familii nu au acces la utilități (apă sau curent), majoritatea copiilor nu au beneficiat de învăţământul online deoarece nu dispun de infrastructura necesară sau controlul și supervizarea parentală. Foarte multe dintre familii trăiesc la limita subzistenței, veniturile alternative au fost întrerupte și resursele sunt pe final.


Mulţumim pentru ajutor companiei OMV Petrom şi angajaţilor acesteia!

Am învățat împreună cu voi, cei care sunteți în fiecare an alături de Fundația S.O.S. pentru burtică, că atunci când oamenii sunt puși pe fapte bune, rezultatele nu întârzie să apară! 😊

Pentru că ne dorim să vă bucurați de fiecare dată când reușim să aducem zâmbetul și speranța pe fețele copiilor de la Fundație și pentru că veștile bune înveselesc orice zi, vă prezentăm astăzi cum au reușit angajații OMV Petrom București să vină în ajutorul nostru.

Mai întâi, au organizat o strângere de fonduri in cadrul Departamentului Downstream Oil. Apoi, compania OMV Petrom a dublat suma pe care angajatii acestui departament au reușit să o colecteze de la colegi.

OMV Petrom se alătură familiei de susținători ai Fundației S.O.S. pentru burtică și ne ajută astfel să oferim zilnic celor 176 copii de la Valea Gardului și Copăceni prânzul de care mulți dintre ei nu au posibilitatea să se bucure acasă.

Mulțumim, OMV Petrom, în numele tuturor copiilor de la Fundație pentru această inițiativă admirabilă!


Mulţumim GRUPULUI RĂDĂCINI pentru sponsorizarea oferită!

În numele celor 173 de copii cu posibilităţi materiale scăzute aflaţi în zonele Valea Gardului și Poiana Copăceni, Fundaţia SOS pentru burtica vă mulţumeşte pentru sprijinul financiar acordat.
Datorită ajutorului dumneavoatră, copiii vor putea beneficia în continuare de programul SOS pentru burtica prin care le asigurăm zilnic, în timpul programului şcolar, câte o porţie de mâncare.
Ne bucurăm că vă doriţi la fel de mult ca şi noi să îi sprijiniţi pe aceşti copii şi vă mulţumim încă o dată din suflet pentru sponsorizarea oferită!