Home   Proiecte   Proiecte 2021

Proiecte 2021

Mulţumim Asociaţiei Medicover!

Le mulţumim prietenilor noştri de la Asociaţia Medicover care au donat fructe, cărţi şi produse de igienă Fundaţiei S.O.S. pentru Burtică! Voluntarii noştri au împărţit fructele elevilor şi preşcolarilor de la Poiana Copăceni şi Valea Gardului, carţile au fost donate bibliotecilor unităţilor şcolare respective iar produsele de igienă vor ajunge la familiile nevoiaşe din aceste zone.

Copiii, beneficiarii principali ai fundaţiei noastre, vă transmit toată recunoştinţa lor!
Daruri de 1 iunie de la Maspex Romania

Copiii de la Valea Gardului şi Poiana Copăceni au avut parte cu ocazia zilei de 1 iunie de o surpriză foarte plăcută. Cei 197 de elevi şi preşcolari au primit câte un cadou constând în produse Maspex.

Ne bucurăm că am reuşit încă o dată să îi facem pe cei mici să zâmbească!
Tradiții de Paște pentru copiii de la Valea Gardului și Poiana Copăceni

Vineri, 7 mai, în zi de sărbătoare, le-am oferit copiilor de la Valea Gardului şi Poiana Copăceni produse dulci care i-au bucurat foarte mult dar şi ocazia de a ciocni ouă roşii!
În apropierea Paştelui

Sărbătorile sunt însoțite de tradiții, de bucurie, dar și de mese îmbelșugate. Pentru că mulți dintre cei aproape 170 de copii care beneficiază în prezent de programul nostru, S.O.S. pentru burtică, nu au ocazia să se bucure acasă cu adevărat de tradițiile zilelor de sărbătoare, am încercat să fim alături de ei pregătindu-le pachete cu dulciuri şi alimente. Produsele oferite ne-au ajutat să aducem zâmbet pe feţele copiilor înainte de sărbătoarea Paştelui.

În numele tuturor copiilor de la Fundaţia “S.O.S. pentru burtică”, vă urăm Paşte fericit!

Mulţumim Asociaţiei Medicover!

Le mulţumim prietenilor noştri de la Asociaţia Medicover care au donat alimente, produse de igienă şi de curăţenie Fundaţiei S.O.S. pentru Burtică! Voluntarii noştri au pregătit pachete care au ajuns la peste 20 de familii nevoiaşe din Valea Gardului şi Copăceni iar produsele de curaţenie le vor fi de mare ajutor şcolilor din aceste comunităţi. Copiii, beneficiarii principali ai fundaţiei noastre, vă transmit toată recunoştinţa lor! Când ai astfel de prieteni inimoşi, este foarte simplu sa faci bine 😊.

Kit-uri de igiena

Pentru a începe şi cel de-al doilea semestru în siguranţă, elevii, preşcolarii şi cadrele didactice de la Copăceni şi Valea Gardului au primit din partea fundaţiei noastre kit-uri ce conţin produse specifice pentru protecţia impotriva virusului Covid-19: dezinfectant de mâini, şerveţele umede, săpun lichid şi măşti de protecţie.

Le urăm sănătate şi mult succes!