Proiecte

Începând cu 1 iunie 2009, acesta a fost primul proiect demarat de Fundaţia „S.O.S pentru burtică”. Acesta a constat în servirea zilnică a unor pacheţele cu mâncare copiilor din zona Valea Gardului – oraş Vălenii de Munte (Şcoala Nr. 2, Grădiniţa Nr. 3).

vezi detalii
Despre subnutritie

Numărul copiilor cu deficienţe de nutriţie în România este în creştere de la an la an. Din cauza sărăciei, mulţi copii nu primesc o alimentaţie corespunzătoare şi suficientă. Subnutriţia influenţează atât dezvoltarea fizică, cât şi cea emoţională.

vezi detalii
Sponsori

Dorim să mulţumim atât companiilor, cât şi persoanelor fizice pentru sprijinul şi încrederea acordată proiectelor noastre.şi cea emoţională.

vezi detalii
Descarca formular

3,5% pentru Fundaţia "S.O.S pentru burtică"
Conform legislaţiei, persoanele fizice care realizează venituri din salarii și din pensii au posibilitatea de a redirecţiona către un ONG 3,5% din impozitul pe venit.

vezi detalii

Descarca formular


3,5% pentru Fundaţia „S.O.S pentru burtică”

Conform legislaţiei, persoanele fizice care realizează venituri din salarii și din pensii au posibilitatea de a redirecţiona către un ONG 3,5% din impozitul pe venit.

Atenţie!

Redirecţionarea celor 3,5% este GRATUITĂ. Suma redirecţionată nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci este în esenţă o parte a bugetului de stat, care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către sectorul neguvernamental.

Important!

Termenul limită de depunere a formularului este 25 mai 2021!

Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către „S.O.S. pentru burtică” şi ajută-ne să sprijinim pentru al 12-lea an consecutiv elevii de la Valea Gardului şi Poiana Copăceni!

Pentru direcţionarea a 3,5% din impozitul pe venit către FUNDAŢIA „S.O.S pentru burtică”, nu trebuie efectuate cheltuieli suplimentare!

Procedura de redirecţionare este simplă:

Doar trimiţi pdf-ul generat de website la adresa de e-mail a fundaţiei noastre, office@ajutorpentruburtica.ro! Completează, semnează şi depune formularul 230 online, accesând https://formular230.ro/fundatia-s-o-s-pentru-burtica.

sau

Completează formularul 230 cu datele personale, semnează-l şi depune-l direct la Administrația Financiară (personal sau prin poștă, cu confirmare de primire) sau electronic, prin intermediul Spațiului Privat Virtual de pe site-ul ANAF (mai multe informații se găsesc pe site-ul www.anaf.ro) / Completează formularul 230 cu datele personale, semnează-l şi trimite-l către noi până cel târziu 10 mai – Fundaţia S.O.S. pentru burtică, Str. Ştefan cel Mare, nr. 38- 40, oraş Vălenii de Munte, jud Prahova, persoană de contact Adina Achim

Fundația „S.O.S pentru burtică” îți mulțumește pentru implicare și bunăvoință!

Descarcă formularul 230