Proiecte

Începând cu 1 iunie 2009, acesta a fost primul proiect demarat de Fundaţia „S.O.S pentru burtică”. Acesta a constat în servirea zilnică a unor pacheţele cu mâncare copiilor din zona Valea Gardului – oraş Vălenii de Munte (Şcoala Nr. 2, Grădiniţa Nr. 3).

vezi detalii
Despre subnutritie

Numărul copiilor cu deficienţe de nutriţie în România este în creştere de la an la an. Din cauza sărăciei, mulţi copii nu primesc o alimentaţie corespunzătoare şi suficientă. Subnutriţia influenţează atât dezvoltarea fizică, cât şi cea emoţională.

vezi detalii
Sponsori

Dorim să mulţumim atât companiilor, cât şi persoanelor fizice pentru sprijinul şi încrederea acordată proiectelor noastre.şi cea emoţională.

vezi detalii
Descarca formular

3,5% pentru Fundaţia "S.O.S pentru burtică"
Conform legislaţiei, persoanele fizice care realizează venituri din salarii și din pensii au posibilitatea de a redirecţiona către un ONG 3,5% din impozitul pe venit.

vezi detalii

Despre noi

Cum a inceput totul

Fundaţia „S.O.S pentru burtică” a fost înfiinţată în luna mai a anului 2009 de către compania Maspex România în calitate de fondator, acesteia alăturându-i-se un grup entuziast de voluntari.

Astfel, am preluat şi dezvoltat acţiunile demarate până în prezent de către Maspex România.
Consiliul director al fundaţiei asigură realizarea scopului şi obiectivelor acesteia, exercitând atribuţii de stabilire a strategiei generale şi a activităţii fundaţiei, de aprobare a bugetului de venituri şi cheltuieli, precum şi a bilanţului contabil.

Programele noastre sunt total transparente, sens în care persoanele implicate (fie donatori, fie voluntari) pot solicita direct la adresa de e-mail office@ajutorpentruburtica.ro o analiză detaliată a proiectului la care au contribuit.Obiectiv

Principalul obiectiv al Fundaţiei este suplimentarea hranei pentru acei copii (preşcolari şi şcolari) ai căror părinţi au posibilităţi materiale foarte scăzute. Sprijinim cu prioritate copiii din judeţul Prahova şi în special de pe raza oraşului Vălenii de Munte creându-le un mediu cât mai oportun pentru a-şi desfăşura activitatea şcolară în condiţii cât mai normale. Suntem mândri că, datorită acestor mese, frecvența și rezultatele școlare au crescut semnificativ și că reușim să îi ajutăm pe acești copii să se dezvolte sănătos.