Home   Despre noi

Despre noi

Fundaţia „S.O.S pentru burtică” este o organizaţie non-profit, independentă şi non-guvernamentală.
» Act Constitutiv
» Statut
Obiectivul principal vizat de fundaţia noastră este acela ca zilnic să putem suplimenta hrana pentru acei copii (preşcolari şi şcolari) ai căror părinţi nu le pot garanta acestora necesarul de alimente. De aceea, zilnic, în timpul programului de studiu, oferim o masă care să îi poată ajuta a fi receptivi, dornici de a acumula noi cunoştinţe şi de a valorifica beneficiile oferite de şcoală. Lipsa satisfacerii unei nevoi primare, cum este hrana, poate duce de la diminuarea capacităţii copilului de concentrare, dezinteres total către ceea ce este nou şi util sau chiar la marginalizarea acestuia în societate.
Vom sprijini cu prioritate copiii din judeţul Prahova şi în special de pe raza oraşului Vălenii de Munte.
Proiectul principal demarat de Fundaţia „S.O.S pentru burtică” este „SOS pentru burtică” !

Fundaţia „S.O.S pentru burtică” a fost înfiinţată în luna mai a anului 2009 de către compania Maspex România în calitate de fondator, acesteia alăturându-i-se un grup entuziast de voluntari.

Astfel, am preluat şi dezvoltat acţiunile demarate până în prezent de către Maspex România.
Consiliul director al fundaţiei asigură realizarea scopului şi obiectivelor acesteia, exercitând atribuţii de stabilire a strategiei generale şi a activităţii fundaţiei, de aprobare a bugetului de venituri şi cheltuieli, precum şi a bilanţului contabil.

Programele noastre sunt total transparente, sens în care persoanele implicate (fie donatori, fie voluntari) pot solicita direct la adresa de e-mail office@ajutorpentruburtica.ro o analiză detaliată a proiectului la care au contribuit.